Web Design

Un site cu aspect profesional si cu viteza de incarcare foarte buna poate face diferenta pentru vizitatori generand astfel achizitia de clienti, contracte si implicit crestere de profit. Stapanim toate aspectele tehnice si vizuale si suntem experti in realizarea de site-uri web de prezentare a activitatii, produselor sau serviciilor proprii. Ai nimerit unde trebuie. Esti pe maini bune!

Hai să ne cunoaștem

Agentie Web Design partenera Google

O echipa de Ninja specializati in Web Design ce folosesc doar cele mai noi si performante tehnologii, design original orientat pe specificul afacerii tale si afisare in top pe Google prin optimizare SEO ca la carte.

Vrei un site nou?

Prima impresie conteaza! In 2019 nu ai inca un site?

Daca nu ai observat deja, concurenta ta e prezenta pe internet si pare ca le merge destul de bine. Nu exista nicio justificare pentru lipsa prezentei tale in online!

Pentru a beneficia de intregul potential al unui site web, alegerea strategiei potrivite este cruciala. Site-ul tau este un instrument puternic prin care iti construiesti un brand solid. Iar un brand solid atrage clienti noi. La DIGITAL NINJA alegem intotdeauna cele mai noi tehnologii (PHP7,HTML5 și CSS3) generand un produs de cea mai inalta calitate, cu design original si functionalitati extinse.

Web Design si creare site

Poate ai un site depasit de vremuri si tehnologii?

Web Design si creare site

Pana si site-urile au nevoie de “chirurgie” estetica

  • Transformare in site cu design responsiv

  • Integrare SEO adusa la zi

  • Rearanjare text si grafica pentru usurinta in citire

  • Incarcare ultra-rapida prin optimizari avansate

Ca parte a procesului nostru de webdesign, solicităm clienților noștri să completeze la inceputul colaborarii chestionarul nostru de design web.

Trebuie să cunoaștem cât mai multe informații despre afacerea clientului nostru și site-ul web pe care îl solicită pentru a stabili ce tip de site web ar trebui să dezvoltăm pentru ele și caracteristicile pe care ar trebui să le aibă. Completând chestionarul de webdesign, putem determina ce opțiuni de design web sunt cele mai potrivite pentru fiecare client și care dintre serviciile noastre de web design ar putea să le utilizeze cel mai bine.

Creare site web cu Design Responsiv

Pe mobil, vizitatorii site-ului tau vad o interfata eleganta

Web Design si creare site
  • Fiecare pagina primeste un URL unic ce permite vizitatorilor sa citeasca continutul site-ului mult mai usor

  • Continutul de text si grafica este administrat intr-un singur loc si economisesti timp pretios cand nu editezi mai multe pagini cu acelasi continut

  • Scade riscul de a fi afisat gresit pe ecranul telefonului mobil si astfel sa pierzi potentiali clienti

  • Nu mai este necesara redirectionarea vizitatorilor catre alte pagini create special pentru ecranul telefonului mobil

Ce inseamna sa ai Site Responsiv?

Un site responsiv se adapteaza pe ecranul fiecarui vizitator in parte, fie el desktop, smartphone sau tableta. Un site responsiv isi redimensioneaza automat continutul si grafica pentru o mare varietate de rezolutii de ecrane pentru a se asigura ca acel site este usor de navigat si de utilizat pe orice device

De ce trebuie sa iti faci un

Site Responsiv?

60% din internet se vede de pe ecranul unui mobil

Utilizarea internetului de pe telefoanele mobile si de pe tablete creste intr-un ritm accelerat si asta inseamna pentru tine o oportunitate imensa. Un website care nu este optimizat pentru afisarea pe orice fel de ecran si pentru performanta in incarcare va pierde un numar incredibil de oportunitati de business. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente atat pentru ecranele de calculator cat si pentru utilizatorii de mobil.

Economiseste bani si castiga timp

Realizarea unui website responsiv poate reduce semnificativ timpii si costul de dezvoltare. Decat sa cheltui timp si resurse contruind un website separat de cel clasic pentru desktop mai bine dezvoltam un website responsiv ce iti permite sa iti optimizezi afacerea online atat pentru desktop cat si pentru mobil cu un singur site!

Google bonuseaza un website responsiv si il arata in primele rezultate ale cautarilor de pe mobil

Un website responsiv trebuie sa reprezinte alegerea obligatorie cand trebuie sa il facem prietenos cu ecranele mobile cat si cu motoarele de cautare. Furnizand o singura dar dinamica versiune a website-ului atat pentru desktop cat si pentru mobil usurezi indexarea de catre motoarele de cautare si poti afisa eficient continutul.

Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

Iti oferim un pachet complet

Specialistii nostri vor instala si configura pachetul de gazduire pentru ca site-ul tau sa se incarce foarte repede.

Lucram cu cele mai bune companii de hosting din Europa

Cele mai noi proiecte lansate cu succes

De ce sa alegi un NINJA?

Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in Marketing Online, Web design, Creare site web si creare magazine online. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

De-a lungul timpului am capatat experienta solida in Web Design responsiv, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
Nu suntem doar Web Designeri ci si oameni de marketing. Suntem solutia TA dedicata in Web Design, optimizare SEO, creare magazine online si consultanta de business online!

Hai sa discutam!

DIGITAL NINJA

Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

  07555 NINJA
  katana@digitalninja.ro

Agentie online Digital Ninja adresa