Web Design și servicii complete

Un site cu aspect profesional și cu viteză de încărcare foarte bună poate face diferența pentru vizitatori generând astfel achiziția de clienți, contracte și implicit creștere de profit.
Stăpânim toate aspectele tehnice și vizuale și suntem experți în realizarea de site-uri web de prezentare a activității, produselor sau serviciilor proprii. Ai nimerit unde trebuie. Ești pe mâini bune!

  Hai să ne cunoaștem

  Agenție Web Design parteneră Google

  O echipă de Ninja specializați în Web Design ce folosesc doar cele mai noi și performanțe tehnologii, design original orientat pe specificul afacerii tale și afișare în top pe Google prin optimizare SEO ca la carte.

  Vrei un site nou?

  Prima impresie contează! În 2021 nu ai încă un site?

  Dacă nu ai observat deja, concurența ta e prezentă pe internet și pare că le merge destul de bine. Nu există nicio justificare pentru lipsa prezenței tale în online!

  Pentru a beneficia de întregul potențial al unui site web, alegerea strategiei potrivite este crucială. Site-ul tău este un instrument puternic prin care îți construiești un brand solid. Iar un brand solid atrage clienți noi. La DIGITAL NINJA alegem întotdeauna cele mai noi tehnologii (PHP7,HTML5 și CSS3) generând un produs de cea mai înaltă calitate, cu design original și funcționalități extinse.

  Web Design si creare site

  Ai un site depășit de vremuri și tehnologii?

  Web Design si creare site

  Până și site-urile au nevoie de „chirurgie” estetică

  • Transformare în site cu design responsiv

  • Integrare SEO adusă la zi
  • Rearanjare text și grafică pentru ușurință în citire
  • Încărcare ultra-rapidă prin optimizări avansate

  Ca parte a procesului nostru de webdesign, solicităm clienților noștri să completeze la începutul colaborării chestionarul nostru de design web.

  Trebuie să cunoaștem cât mai multe informații despre afacerea clientului nostru și site-ul web pe care îl solicită pentru a stabili ce tip de site web ar trebui să dezvoltăm pentru ele și caracteristicile pe care ar trebui să le aibă. Completând chestionarul de webdesign, putem determina ce opțiuni de design web sunt cele mai potrivite pentru fiecare client și care dintre serviciile noastre de web design ar putea să le utilizeze cel mai bine.

  Creare site web cu Design Responsiv

  Pe mobil, vizitatorii site-ului tau vad o interfata eleganta

  Web Design si creare site
  • Fiecare pagina primeste un URL unic ce permite vizitatorilor sa citeasca continutul site-ului mult mai usor

  • Continutul de text si grafica este administrat intr-un singur loc si economisesti timp pretios cand nu editezi mai multe pagini cu acelasi continut

  • Scade riscul de a fi afisat gresit pe ecranul telefonului mobil si astfel sa pierzi potentiali clienti

  • Nu mai este necesara redirectionarea vizitatorilor catre alte pagini create special pentru ecranul telefonului mobil

  Ce inseamna sa ai Site Responsiv?

  Un site responsiv se adapteaza pe ecranul fiecarui vizitator in parte, fie el desktop, smartphone sau tableta. Un site responsiv isi redimensioneaza automat continutul si grafica pentru o mare varietate de rezolutii de ecrane pentru a se asigura ca acel site este usor de navigat si de utilizat pe orice device

  De ce trebuie sa iti faci un

  Site Responsiv?

  60% din internet se vede de pe ecranul unui mobil

  Utilizarea internetului de pe telefoanele mobile si de pe tablete creste intr-un ritm accelerat si asta inseamna pentru tine o oportunitate imensa. Un website care nu este optimizat pentru afisarea pe orice fel de ecran si pentru performanta in incarcare va pierde un numar incredibil de oportunitati de business. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente atat pentru ecranele de calculator cat si pentru utilizatorii de mobil.

  Economiseste bani si castiga timp

  Realizarea unui website responsiv poate reduce semnificativ timpii si costul de dezvoltare. Decat sa cheltui timp si resurse contruind un website separat de cel clasic pentru desktop mai bine dezvoltam un website responsiv ce iti permite sa iti optimizezi afacerea online atat pentru desktop cat si pentru mobil cu un singur site!

  Google bonuseaza un website responsiv si il arata in primele rezultate ale cautarilor de pe mobil

  Un website responsiv trebuie sa reprezinte alegerea obligatorie cand trebuie sa il facem prietenos cu ecranele mobile cat si cu motoarele de cautare. Furnizand o singura dar dinamica versiune a website-ului atat pentru desktop cat si pentru mobil usurezi indexarea de catre motoarele de cautare si poti afisa eficient continutul.

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Iti oferim un pachet complet

  Specialistii nostri vor instala si configura pachetul de gazduire pentru ca site-ul tau sa se incarce foarte repede.

  Lucram cu cele mai bune companii de hosting din Europa

  Cele mai noi proiecte lansate cu succes

  De ce sa alegi un NINJA?

  Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in Marketing Online, Web design, Creare site web si creare magazine online. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

  De-a lungul timpului am capatat experienta solida in Web Design responsiv, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
  Nu suntem doar Web Designeri ci si oameni de marketing. Suntem solutia TA dedicata in Web Design, optimizare SEO, creare magazine online si consultanta de business online!

  Hai sa discutam!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa