WooCommerce RetuRO SGR Plugin

Scapa de grija taxei RetuRO SGR cu plugin-ul nostru WooCommerce pentru Sistemul de Garanție-Returnare SGR!

  • Integrare completă: Plugin-ul se integrează perfect cu WooCommerce, gestionând automat garanția și returnarea ambalajelor cu taxa RetuRO SGR.
  • Respectarea legislației: Fii sigur că respecți legislația RetuRO SGR cu o soluție completă și actualizată.
  • Economisește timp și bani: Automatizează procesul de facturare a taxei RetuRO SGR din WooCommerce și evită amenzile pentru nerespectarea legislației.
Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Am livrat proiecte si pentru:

Oferta Noastră:

  1. Cost Licență Plugin: 99 € + TVA/an

Avantajele Plugin-ului nostru:

  • Taxa SGR Personalizabilă: Valoarea SGR poate fi ajustată pentru fiecare produs, reprezentând suma tuturor taxelor produselor dintr-o comandă. Aceasta nu poartă SKU și este configurabilă ca valoare.
  • Adăugarea Automată a Taxei SGR in checkout: Implementarea noastră adaugă un “fee” la totalul coșului, sumând taxele tuturor produselor, facturat cu 0% SFDD.
Detalii despre Taxa SGR:
  • Taxa SGR este atașată unui produs și nu are SKU.
  • Taxa SGR este personalizabilă pentru fiecare produs și poate fi editata/adaugata in bulk.
  • Taxa SGR poate fi adaugata la produsul parinte sau pentru produse variabile.
  • Implementarea noastră adaugă o taxă suplimentară la totalul coșului, care însumează taxele SGR ale tuturor produselor din coș și nu este purtătoare de TVA (facturată cu 0% SFDD).

Integrare Ușoară cu Softul Dvs. de Facturare:

Pentru a asigura facturarea corectă, este crucial ca softul dvs. de facturare să fie configurat corespunzător pentru a detecta și factura SGR-ul fără TVA. Am testat cu succes această implementare cu Smartbill și vă putem asista în integrarea cu orice alt soft de facturare necesar.

Procesul de Achiziție:

Pentru a demara achiziția, avem nevoie de datele dvs. de facturare pentru a emite o factură proformă, sau puteti cumpara direct de aici cu cardul online. De asemenea, vă oferim suport complet pentru instalarea plugin-ului, activarea licenței și configurarea unui produs pentru a avea un exemplu real de funcționare. Vom plasa și o comandă de test pentru a vă arăta cum se afișează costul SGR în zona de administrare. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să maximizați eficiența magazinului dvs. online.
Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019