Web Design și servicii complete

Un site cu aspect profesional și cu viteză de încărcare foarte bună poate face diferența pentru vizitatori generând astfel achiziția de clienți, contracte și implicit creștere de profit. Stăpânim toate aspectele tehnice și vizuale și suntem experți în realizarea de site-uri web de prezentare a activității, produselor sau serviciilor proprii. Ai nimerit unde trebuie. Ești pe mâini bune!

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Agenție Web Design parteneră Google

O echipă de Ninja specializați în Web Design ce folosesc doar cele mai noi și performanțe tehnologii, design original orientat pe specificul afacerii tale și afișare în top pe Google prin optimizare SEO ca la carte.

mock-upuri webdesign

Prima impresie contează! În 2024 nu ai încă un site?

Dacă nu ai observat deja, concurența ta e prezentă pe internet și pare că le merge destul de bine. Nu există nicio justificare pentru lipsa prezenței tale în online!

Pentru a beneficia de întregul potențial al unui site web, alegerea strategiei potrivite este crucială. Site-ul tău este un instrument puternic prin care îți construiești un brand solid. Iar un brand solid atrage clienți noi. La DIGITAL NINJA alegem întotdeauna cele mai noi tehnologii (PHP7,HTML5 și CSS3) generând un produs de cea mai înaltă calitate, cu design original și funcționalități extinse.

Prima impresie contează! În 2021 nu ai încă un site?

printscreen website dentarium

Până și site-urile au nevoie de „chirurgie” estetică

Până și site-urile au nevoie de „chirurgie” estetică

Ca parte a procesului nostru de webdesign, solicităm clienților noștri să completeze la începutul colaborării chestionarul nostru de design web.

Trebuie să cunoaștem cât mai multe informații despre afacerea clientului nostru și site-ul web pe care îl solicită pentru a stabili ce tip de site web ar trebui să dezvoltăm pentru ele și caracteristicile pe care ar trebui să le aibă. Completând chestionarul de webdesign, putem determina ce opțiuni de design web sunt cele mai potrivite pentru fiecare client și care dintre serviciile noastre de web design ar putea să le utilizeze cel mai bine.

Creare site web cu Design Responsiv

Pe mobil, vizitatorii site-ului tau vad o interfata eleganta

ilustratie telefoane mobile

Ce inseamna sa ai Site Responsiv?

Un site responsiv se adapteaza pe ecranul fiecarui vizitator in parte, fie el desktop, smartphone sau tableta. Un site responsiv isi redimensioneaza automat continutul si grafica pentru o mare varietate de rezolutii de ecrane pentru a se asigura ca acel site este usor de navigat si de utilizat pe orice device

De ce trebuie sa iti faci un Site Responsiv?

60% din internet se vede de pe ecranul unui mobil

Utilizarea internetului de pe telefoanele mobile si de pe tablete creste intr-un ritm accelerat si asta inseamna pentru tine o oportunitate imensa. Un website care nu este optimizat pentru afisarea pe orice fel de ecran si pentru performanta in incarcare va pierde un numar incredibil de oportunitati de business. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente atat pentru ecranele de calculator cat si pentru utilizatorii de mobil.

Economiseste bani si castiga timp

Realizarea unui website responsiv poate reduce semnificativ timpii si costul de dezvoltare. Decat sa cheltui timp si resurse contruind un website separat de cel clasic pentru desktop mai bine dezvoltam un website responsiv ce iti permite sa iti optimizezi afacerea online atat pentru desktop cat si pentru mobil cu un singur site!

Google bonuseaza un website responsiv si il arata in primele rezultate ale cautarilor de pe mobil

Un website responsiv trebuie sa reprezinte alegerea obligatorie cand trebuie sa il facem prietenos cu ecranele mobile cat si cu motoarele de cautare. Furnizand o singura dar dinamica versiune a website-ului atat pentru desktop cat si pentru mobil usurezi indexarea de catre motoarele de cautare si poti afisa eficient continutul.

Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019