Serviciu VTEX Google Feed pentru Facebook - Maximizați-vă Prezența pe Platforma Socială

Soluția ideală pentru a vă îmbunătăți prezența și performanța pe platforma socială. Cu ajutorul platformei noastre integrate VTEX, puteți să vă conectați rapid și ușor la platforma Facebook și să promovați eficient produsele dvs. către o audiență vastă și angajată.

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Avantaje ale Serviciului VTEX Google Feed pentru Facebook

system-update

Integrare Simplă

Conectați-vă rapid la platforma Facebook și începeți să trimiteți feed-uri cu produsele dvs. în doar câțiva pași simpli.

implementation

Optimizare Avansată

Beneficiați de funcționalități avansate de optimizare a feed-ului pentru a asigura că produsele dvs. sunt prezentate în mod corespunzător și eficient pe platforma socială.

data-recovery

Actualizări Automate

Feed-urile dvs. sunt actualizate automat pentru a reflecta modificările în stoc, prețuri sau alte detalii ale produselor, asigurându-vă că oferiți întotdeauna cele mai recente informații clienților dvs.

search

Monitorizare Performanță

Urmați performanța produselor dvs. direct din interfața VTEX, urmărind metrici precum clicuri, impresii și rate de conversie pentru a înțelege mai bine comportamentul clienților dvs. pe platforma socială.

Cum Funcționează

Crearea Feed-urilor Profesionale

Când alegeți serviciul nostru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea și configurarea feed-urilor Google pentru Facebook. Noi preluăm controlul și ne ocupăm de toate aspectele tehnice, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs. online.

pexels-fauxels-3183165

Configurare Personalizată

Echipa noastră de specialiști lucrează îndeaproape cu dumneavoastră pentru a înțelege specificațiile și obiectivele afacerii dumneavoastră. Configurăm feed-urile pentru a se potrivi cu cerințele unice ale platformelor Google și Facebook, asigurându-ne că produsele dumneavoastră sunt prezentate în mod optim și eficient.

Configurare și Livrare eficientă a feed-urilor

După configurare, ne asigurăm că feed-urile sunt livrate eficient și în mod regulat platforma Facebook. Monitorizăm constant performanța produselor și ajustăm strategiile pentru a maximiza rezultatele și a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de vânzări și de marketing.

Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019