Agentie SEO

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate din Google, Facebook, Yahoo , nu existi! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri. La DIGITAL NINJA stim exact ce trebuie sa faci pentru a aparea in primele rezultate pentru cautari relevante afacerii tale cu servicii SEO de exceptie.

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Agentie SEO partenera Google

Suntem o agentie SEO care ajuta afacerile prezente online sa integreze cele mai performante servicii de SEO prin intermediul celor mai avansate tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare

ilustratie seo
Agentie SEO partenera Google
Pentru a fi profitabil in on-line, trebuie sa iti rafinezi si sa optimizezi constant strategia de SEO, usurinta in care vizitatorii iti naviga pe site si cat de bine inteleg continutul acestuia. Servicii SEO oferite de e echipa NINJA in SEO ce iti vor propulsa site-ul pe primele pozitii in motoarele de cautare pentru cautari relevante afacerii tale. Echipa noastra stie care sunt cuvintele cheie care genereaza conversii si va ajuta sa va optimizati SEO website-ul în jurul acestor expresii ce aduc vanzari
ilustratie seo
Optimizari SEO ca la carte
Un site cu continut relevant de text si grafica reprezinta cheia succesului pentru a aduce trafic relevant din motoarele de cautare. Acesta este scopul final pentru care muncim zi de zi la succesul site-ului tau ! Motoarele de cautare devin din ce in ce mai exigente schimband frecvent algoritmii de indexare. Spre exemplu Google are peste 80 de criterii de care tine cont atunci cand calculeaza pozitia in rezultatul cautarilor. Daca nu iti vei optimiza continutul, o va face cu siguranta concurenta inaintea ta. Sigur vrei asta?
ilustratie seo
Rezultate deosebite in servicii SEO
La DIGITAL NINJA suntem dependenti de cifre si statistici. Ele ne ajuta sa luam cele mai bune decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor. Din acest motiv agentia noastra de marketing online are in componenta numai oameni certicati de Google. Optimizarea SEO reprezinta un proces continuu si de aceea, cineva trebuie sa vegheze la performanta ta organica.
ilustratie seo
Iubim site-urile optimizate SEO
Peste 60% din internet se vede de pe ecranul unui telefon. Google premiaza cu primele pozitii doar site-urile optimizate pentru mobil. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente in motoarele de cautare adaptand site-ul tau atat pentru desktop cat si pentru dispozitive mobile.
ilustratie seo
SEO = Profit
Stim ca nu vrei batai de cap cu online-ul! Lasa in grija noastra tehnicile de optimizare SEO si ai un NINJA aproape de tine in lupta cu concurenta. Stim exact cum sa atacam Bounce Rate-ul, CTR, CRO, PageSpeed si multi alti indicatori cu care n-ai vrea sa ai de a face! Sprijinim afacerile online sau retail sa adopte oportunitatile digitale de marketing, campanii email, sa-si automatizeze procesele, sa-si optimizeze experienta de cumparare, sa faca PR viral , sa fie prezenti in Social Media si sa-si tina clientii aproape!

Ce zic clienții noștri?

Am dat peste Digital Ninja căutând pe net advertiseri pentru Google. Ne-a plăcut foarte tare reclama lor precum și numele companiei. Ne-am zis că cei ce se vor ocupa de reclamele noastre pe Google vor reuși sigur să ne atragă clienți noi dacă au reușit să ne atragă nouă atenția și să îi alegem din atâtea anunțuri de agenții. Și s-a dovedit a fi alegerea perfectă! Echipa de la Digital Ninja s-a implicat total de la început, punând mereu întrebări despre afacerea noastră și încercând s-o înțeleagă și să intre în pielea unui posibil client, pentru a construi anunțurile perfecte pentru piața targetată de noi. Ne-a impresionat și disponibilitatea de a răspunde la întrebări și pe lângă strict serviciile pentru care au fost contractați, dând sfaturi foarte valoroase atât în ceea ce privește optimizarea site-ului cât și strategii de marketing. Sunt extrem de creativi, gândesc out of the box și vin mereu cu propuneri de îmbunătățiri. Drept dovadă, de când lucram cu ei, vânzările ne-au crescut cu 100% și sunt în continuă creștere.
avatar feminin
Iuliana Vlad
gothicfairy.ro
Am descoperit cu surprindere că Digital Ninja lupta până la ‘moarte’ cu rata de conversie. Am găsit o agenție Google Ads devenită partener de încredere căreia i-am încredințat dezvoltarea, optimizarea și promovarea site-ului permițându-ne astfel să ne concentrăm mai eficient pe partea operațională. Servicile lor au fost mereu peste așteptări iar atitudinea lor proactivă ne-au confirmat competențele lor. Continuăm să înregistrăm creșteri lunare vizibile ale ratei de conversie și ale numărului de clienți care apelează la serviciile noastre.
avatar masculin
Andrei Ojog
cars4rent.ro
Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019