Servicii Avansate de Securitate Cibernetică

Bine ați venit la Digital NINJA, partenerul tău de încredere în securitatea cibernetică. Suntem dedicați protejării afacerii tale în lumea digitală în continuă schimbare. Cu o echipă de experți în securitate cibernetică și soluții avansate, oferim servicii personalizate pentru a-ți asigura că datele și operațiunile tale sunt în siguranță.

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Protejarea Datelor Consolidând Încrederea în Afacerea Ta

La Digital NINJA, suntem dedicați protejării întreprinderii tale într-un mediu digital complex și în continuă schimbare. Contactează-ne astăzi pentru a stabili împreună strategii personalizate care să-ți asigure o securitate cibernetică solidă și durabilă.

Lista de Servicii Oferite

Audit și Evaluare de Securitate

Digital NINJA îți pune la dispoziție servicii complete de audit și evaluare de securitate pentru a identifica și aborda potențialele vulnerabilități în infrastructura ta digitală. Echipa noastră utilizează cele mai recente tehnologii și metodologii avansate pentru a analiza rețele, aplicații și sisteme, asigurându-ne că fiecare aspect al securității tale este acoperit.

Tehnologii și Metodologii:

 • Scanare și evaluare de vulnerabilități.
 • Testare de conformitate și audituri de securitate.
 • Analiză detaliată a arhitecturii de rețea și a politicilor de securitate.

Protecție și Monitorizare Continuă

Digital NINJA oferă soluții avansate de protecție cibernetică, personalizate în funcție de nevoile specifice ale afacerii tale. De la firewall-uri și soluții antivirus la tehnologii de detecție și răspuns la amenințări (EDR), implementăm strategii complexe pentru a-ți asigura un perimetru digital sigur.

Servicii de Monitorizare Continuă:

 • Monitorizarea activității rețelei 24/7.
 • Alerte timpurii și analiză a comportamentului anormal.
 • Răspuns rapid la amenințări și remediere.

Testare de Penetrare

Serviciile noastre de testare de penetrare sunt concepute pentru a simula atacuri cibernetice și a identifica punctele slabe ale infrastructurii tale. Echipa noastră de experți lucrează împreună cu tine pentru a dezvolta strategii eficiente de contracarare și a întări securitatea.

Identificarea Vulnerabilităților:

 • Testare de penetrare etică și simulări de atacuri.
 • Analiză a expunerii la amenințări externe și interne.
 • Recomandări personalizate pentru îmbunătățirea securității.

Educație și Formare

La Digital NINJA, credem în construirea unei culturi de securitate cibernetică în organizația ta. Oferim programe de formare la nivel înalt pentru angajați, educându-i în privința amenințărilor cibernetice și promovând practici sigure.

Workshop-uri și Seminarii:

 • Sesiuni interactive cu specialiști în securitate cibernetică.
 • Workshops practice pentru gestionarea eficientă a amenințărilor.
 • Materiale educaționale personalizate.

Servicii de Răspuns la Incidente

În fața unei amenințări iminente sau a unui incident de securitate, Digital NINJA intervine rapid pentru a minimiza impactul și a restabili securitatea. Oferim servicii complete de răspuns la incidente, gestionând fiecare aspect al situației de securitate.

Asistență 24/7:

 • Echipă dedicată pentru gestionarea incidentelor.
 • Analiză forennsică și identificare a originii atacurilor.
 • Recuperare și întărire a securității în urma unui incident.

Informații Despre Parteneriate: Digital NINJA colaborează cu companii și organizații de top din industrie pentru a furniza cele mai avansate soluții de securitate cibernetică. Parteneriatele noastre ne permit să fim mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii.

Certificări și Recunoașteri: Suntem mândri să fim deținătorii unor certificări relevante și să primim recunoașteri în domeniul securității cibernetice. Aceste acreditări atestă angajamentul nostru față de standardele ridicate de securitate și servicii de calitate.

Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019