Agenție Marketing Online

Echipa noastră specializată în Marketing Online lucrează pentru a crește conversiile din site-ul tău, pentru creșterea vizibilității online a brandului tău și pentru a atrage foștii vizitatori cât mai des la tine pe site.

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Agenție marketing online parteneră Google

Suntem o agenție de marketing digital care ajută afacerile prezente online să integreze cele mai performante servicii de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display și social media.

Care sunt instrumentele cu care ÎȚI ADUCEM PROFIT

ilustratie canale social media
Social Media Marketing

De ceva ani buni deja, Facebook, Instagram și Linkedin sunt unelte de marketing online folosite de mulți, dar stăpânite de câțiva. Publicitatea pe aceste canale este diferită, trebuie să știi cum să „cumperi” atenția potențialilor tăi clienți și trebuie știi cum să îi selectezi pe aceștia.

Fie că este Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Snapchat sau TikTok, conceptele de marketing online rămân aceleași deși abordările sunt de fiecare dată diferite. Un ninja în social media te poate ajuta să te promovezi în orice rețea de socializare existentă pe internet.

logo facebook
logo instagram
logo linkedin
logo snapchat
logo pinterest
logo tik tok
ilustratie google search
Promovare prin Google Ads

Digital NINJA este o agenție certificată Google cu cei mai buni ninja în marketing online gata sa lupte pentru succesul tău. Dieta unui ninja în marketing online este exact Google Ads pe pâine, de două ori pe zi. La cealaltă masă ne înfruptăm dintr-un bufet suedez de idei creative. Află mai multe despre campaniile pe Google.

Fie că ești la început sau deja ți-ai creat prima campanie de search, vei primi un manager de cont cu experiență în domeniu și o echipă de războinici care se vor ocupa de toate tipurile de campanii pe care Google Ads le poate oferi. Mai mult decât atât, primești rapoarte lunare de performanță și strategii de marketing bazate pe experiență.

icon email

Email Marketing

Fie că vinzi online sau îți construiești un sistem de loializare al clienților, marketingul prin email rămâne în continuare foarte eficient și încântă noii clienți!
icon crestere

Optimizare CRO

Conversiile reprezintă PERFORMANȚĂ și PROFIT. Creștem performanța și eficiența achiziției de clienți din online crescând numărul de conversii
icon click

Pay per Click (PPC)

Alegem bugetul, cuvintele cheie, datele demografice și geografice și vezi imediat cum încep să îți vină vizitatori interesați de website-ul tău. Te ajutăm și cu optimizarea continuă a campaniilor cu scopul de a le face profitabile
icon radar

Remarketing

Remarketing reprezinta una dintre cele mai EFICIENTE forme de Display Advertising ce permite afacerii tale sa afiseze anunturi DOAR celor ce au vizitat site-ul tau. Imagineaza-ti puterea acestui instrument!
Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019