Agenție Google Ads
cu rezultate dovedite

Configurăm și optimizăm campanii Google Ads (AdWords) deștepte și profitabile pentru afaceri îndrăznețe!

Digital NINJA este o agenție PPC cu servicii Google Ads certificate și recomandate

badge de partener google lung

 

 

➜   Ai un site sau un magazin online de care știu doar prietenii apropiați?

➜   Google te ignoră cu desăvârșire în căutări?

➜   Plătești prea mult pentru a aduce vizitatori care pleacă imediat din site?

Hai să ne cunoaștem!
Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019

Te vom ajuta să ai mai mulți clienți și vânzări mai mari

Te ajutăm să atragi mai mulți clienți și să realizezi vânzări mai mari cu expertiza noastră în marketing. Folosim strategii eficiente și soluții personalizate pentru a-ți aduce succesul dorit

Ce este reclama PPC?
Publicitatea online de tip PPC (plată per click) înseamnă că îți afișezi anunțuri pe motoarele de căutare la fiecare căutare relevantă, dar ești taxat doar în momentul  când utilizatorii vor da clic pe reclama ta. Chiar și simpla afișare pe Google a anunțurilor care nu înregistrează click-uri înseamnă promovare gratuită pentru afacerea ta!
Ce este Google Ads?
Le vedem în fiecare zi în partea de sus când căutăm ceva pe internet! Google Ads ( vechiul AdWords) este cea mai populară platformă de anunțuri PPC din lume dar și cea mai rapidă metodă de a aduce vizitatori targetați și relevanți din Google direct în site-ul tău și astfel îți crești profitul prin conversia vizitatorilor în cumpărători.
Ce este reclama PPC?
Cu Google Ads (sau AdWords) îți găsești audiența dorită, cu mesajul potrivit, la momentul și locul potrivit. Ești sigur că plătești doar când cu ajutorul unui simplu click îți aducem în site, rapid, eficient și transparent, vizitatori interesați de oferta ta. O agenție Google Ads pricepută cu siguranță va obține rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.
De ce să lași o agenție Google Ads să se ocupe de managementul PPC?
fundal agentie ppc

Oprești pierderile

 • Google Ads (sau AdWords) este o platformă foarte complexă și destul de neprietenoasă pentru începători. Este foarte ușor pentru cineva fără experiență în promovarea pe Google Ads să greșească anumite setări și să pierzi bani pentru campanii configurate incorect. O echipă de Ninja certificați cunoaște toate secretele și are grijă să oprească pierderile de bani și de clienți.
 • Schimbări dese în funcționalitate și algoritmi de afișare ai Google de care trebui să fii la curent mereu. Experții noștri în PPC Management participă la cele mai importante conferințe PPC și Google Ads din lume astfel încât sunt la curent cu cele mai noi trenduri și tehnologii în domeniul promovării online.

Câștigi mai mulți bani

 • Folosim întregul arsenal oferit de platforma Google Ads (vechiul AdWords) la potențialul maxim. Configurăm și lansăm campanii PPC pe toate mediile digitale conectate la internet și ne asigurăm că mesajele sunt clare și aduc vizitatori și conversii.
 • Cu Google Ads (AdWords) îți aducem clienți încă din prima zi și te ajutăm să îți promovezi produsele sau serviciile la momentul potrivit, în locul potrivit. Rezultatele se vor vedea imediat și te vor uimi.

Deasupra concurenței

 • Concurenții tăi sunt deja pe Google și câștigă clienți noi cu anunțurile lor din top. Cu expertiza noastră știm ce trebuie să optimizăm ca să ajungi deasupra lor, la costuri mult mai mici decât cele plătite de concurență.
 • În fiecare zi apar concurenți noi în Google Ads (AdWords) pe domeniul tău și te apărăm de strategia lor agresivă. Verificăm zilnic evoluția campaniilor și costurilor tale și observăm imediat comportamentele concurenței acționând așa cum trebuie să facă un Ninja
Lucrează și TU cu noi! E sfatul clienților noștri.
fundal agentie ppc 2

Primești un NINJA în Google Ads din oficiu

 • Fiecărui proiect îi alocăm un manager PPC de cont certificat la zi Google Ads (AdWords) cu experiență în orice tip de campanii PPC și pe toate verticalele.

Stabilim obiectivele împreună cu tine

 • Google oferă multe ustensile pentru promovare în platforma sa – Google Ads (sau AdWords cum se numea în trecut). Nu oricine știe să le folosească. Ai găsit o echipa de luptători ninja care știu cum să se lupte cu toate armele promovării, pentru a învinge bătălia cu pierderile online și a produce rezultate.

Setup și implementare campanii

 • Managerul de cont vă crează contul Google, îl configurează corect și identifică cele mai bune cuvinte cheie și targetează campaniile astfel încât să câștigi bani din prima zi. Pentru a aduce trafic relevant redactăm anunțurile text cu copywriteri experimentați iar grafica este realizată de specialiștii noștri în design.

Urmărim performanțele încă din prima zi

 • Măsurăm constant și optimizăm permanent pentru succes campaniile tale. Ne jucăm și cu Google Analytics, măsurăm rezultatele și interpretăm datele strânse astfel încât să folosim orice informație în interesul tău si în concordanță cu normele GDPR.

Optimizăm la maxim campaniile

 • Optimizăm permanent anunțurile, rata de conversie, eliminăm cuvinte cheie care nu performează și  identificăm noi oportunități de promovare. Vrem să plătești cât mai puțin pentru click sau pentru o conversie și îmbunătățim constant indicatorii campaniei (rata de click, poziție, număr de click-uri)

Iți raportăm

 • În fiecare lună îți trimitem rapoarte complete ce cuprind tot necesarul de informație care stă la baza unei analize amănunțite despre ce se întâmplă cu clienții tăi înaintea click-ului dar și după ce acționează.

Ce zic clienții noștri?

Am dat peste Digital Ninja căutând pe net advertiseri pentru Google. Ne-a plăcut foarte tare reclama lor precum și numele companiei. Ne-am zis că cei ce se vor ocupa de reclamele noastre pe Google vor reuși sigur să ne atragă clienți noi dacă au reușit să ne atragă nouă atenția și să îi alegem din atâtea anunțuri de agenții. Și s-a dovedit a fi alegerea perfectă! Echipa de la Digital Ninja s-a implicat total de la început, punând mereu întrebări despre afacerea noastră și încercând s-o înțeleagă și să intre în pielea unui posibil client, pentru a construi anunțurile perfecte pentru piața targetată de noi. Ne-a impresionat și disponibilitatea de a răspunde la întrebări și pe lângă strict serviciile pentru care au fost contractați, dând sfaturi foarte valoroase atât în ceea ce privește optimizarea site-ului cât și strategii de marketing. Sunt extrem de creativi, gândesc out of the box și vin mereu cu propuneri de îmbunătățiri. Drept dovadă, de când lucram cu ei, vânzările ne-au crescut cu 100% și sunt în continuă creștere.
avatar feminin
Iuliana Vlad
gothicfairy.ro
Am descoperit cu surprindere că Digital Ninja lupta până la ‘moarte’ cu rata de conversie. Am găsit o agenție Google Ads devenită partener de încredere căreia i-am încredințat dezvoltarea, optimizarea și promovarea site-ului permițându-ne astfel să ne concentrăm mai eficient pe partea operațională. Servicile lor au fost mereu peste așteptări iar atitudinea lor proactivă ne-au confirmat competențele lor. Continuăm să înregistrăm creșteri lunare vizibile ale ratei de conversie și ale numărului de clienți care apelează la serviciile noastre.
avatar masculin
Andrei Ojog
cars4rent.ro

Am crescut vânzările unui client cu mai mult de 500% în primele 6 luni

După doar 6 luni de la pornirea campaniilor pe Google Ads (vechiul AdWords), experții Digital Ninja au reușit să crească numărul de comenzi cars4rent.ro cu 577.78% și valoarea vânzărilor cu 337,5%.
La un calcul simplu reiese că pentru fiecare 1 leu investit de către client în campaniile Google AdWords am reușit să generam vânzări de 11 lei. Și nu ne oprim aici!

Descoperă puterea campaniilor PPC cu o agenție Google Ads certificată

fundal agentie ppc

Google Ads (AdWords) este cea mai bună alegere pentru promovarea oricărei afaceri care urmăreşte vânzări imediate, campanii de brand sau atragerea de noi clienţi.

Google Logo

Search Ads

Anunțurile de tip text afișate în top pe motorul de căutare Google cu plata per click (PPC) sunt cel mai rapid instrument de promovare online. Eficiența unei agenții Google Ads (AdWords) stă în cuvinte cheie relevante alese atent pentru produsele sau serviciile tale și maximizarea vânzărilor în timpul cel mai scurt.

Display PPC icon

Display Ads

Câștigi clienți prin anunțuri de tip banner static sau animat în rețeaua site-urilor partenere Google . Știm cum să ajungem la audiență relevanță  în contextul potrivit (cuvinte cheie, site-uri de știri, bloguri, etc) dar și în funcție de utilizatorii pe care îi cauți pe internet (interes, sex, vârstă, etc).

YouTube logo

YouTube Ads

Publicitate video prin anunțuri de promovare de tip text, banner sau video ce sunt afișate în funcție de conținut miliardelor de utilizatori care vizualizează clipuri pe Youtube. Maximizam relevanța în funcție de interese, subiecte, categorii dar și prin tehnici de remarketing pe YouTube.

smartphone buy icon

Mobile Ads

Îți promovezi site-ul prin Google Ads Mobile Advertising  pentru clienții care folosesc dispozitivele mobile. Peste 91% din traficul de internet se face de pe un dispozitiv mobil. Campaniile PPC realizate profesionist pentru mobil, aduc creșteri lunare ale numărului de conversii. Tu ce mai aștepți?

remarketing circular icon

Smart Ads

Folosind campanii de remarketing, liste de remarketing și campanii de remarketing dinamic le afișăm celor care au vizitat deja site-ul tău, anunțuri publicitare de tip banner pe 90% dintre webiste-urile din toata lumea. Le readuci aminte de tine și îi atragi înapoi pe site prin oferte speciale sau mesaje relevante.

Gmail logo

Gmail Ads

Milioanelor de utilizatori Gmail le afișam zilnic anunțuri publicitare de tip text direct în partea de sus a căsuței de e-mail de la Google. Ești simplu, eficient și nici nu trebuie să cunoști adresele de email ale clienților. Configurare și adaptare în funcție de criterii geografice și demografice.

Google Search Ads – reclame de tip text

Afişăm anunţuri text atractive clienţilor tăi direct interesaţi, care folosesc Google pentru a găsi soluții la problemele sau nevoile lor.

Obiectivul campaniilor de Search e să îți convingă potențialii clienți să facă o acțiune la tine in website (ex: click, apel telefonic, descărcare aplicație). Plata se face doar atunci când cineva dă click pe anunțul de pe Google Ads Search și ajunge în site. E important să știi că simpla afișare a anunțurilor publicitare online pe Google nu te costă nimic!
ilustratie google search

Google Display Ads – reclame cu banner static sau animat

Afişăm anunţuri text atractive clienţilor tăi direct interesaţi, care folosesc Google pentru a găsi soluții la problemele sau nevoile lor.

Anunțurile de tip Display îți permit plasarea diferitelor formate ale reclamelor (imagine, gif animat, HTML5 animat, video) în cadrul website-urilor vizitate de către publicul tău țintă. În acest mod, te poți asigura că ești prezent acolo unde sunt actualii și viitorii tăi clienți.
llustratie magazin online

Mobile Advertising – reclame pe mobil

91% din internet se vede în 2021 de pe un ecran de telefon mobil sau tabletă. Chiar și tu intri pe net de pe mobil!

Utilizarea internetului de pe telefoanele mobile și de pe tablete crește într-un ritm accelerat și asta înseamnă pentru tine o oportunitate imensă. Știm cum să aducem trafic relevant de pe dispozitivele mobile și ne asigurăm că site-ul tău este optimizat de mobil pentru a oferi cea mai bună experiență mobilă viitorilor tăi clienți.
ilustratie web design

YouTube Ads – reclame de tip banner sau video

Afișăm bannere sau clipuri video pe Youtube, în interiorul videoclipurilor şi în pagina lor, clipuri relevante strategiei de promovare alese.

O mare varietate  de reclame puse la dispoziție de platformă Youtube Ads ajută la atingerea rapidă a obiectivelor unei campanii de promovare video prin YouTube Ads. De la bannere până la spoturi video skippable sau non-skippable creativitatea noastră nu cunoaște limite.
ilustratie ecran youtube

Gmail Ads – reclame de tip text in interfata web Gmail

Dacă vrei să te diferențiezi de competitorii tăi atunci Gmail Ads e o unealtă care va face diferența . Secretul stă în faptul că nu mulți advertiseri știu să o configureze și că poți ajunge la potențialii clienți la care ei nu ajung.

Reclamele pentru campaniile tale pot apărea în inbox-ul utilizatorilor serviciului Gmail. Astfel, în momentul în care o persoană intră în interfața web a Gmail să își verifice mail-urile primite, va vedea reclama ta, crescând astfel șansele să intre în contact cu site-ul tău, deoarece Gmail este un serviciu din ce în ce mai utilizat.
ilustratie gmail

Remarketing Ads- cireașa de pe tort

Remarketingul vă ajută să vizați utilizatorii care au ajuns deja pe site-ul dvs. Statisticile arată că 96% dintre utilizatori părăsesc un site fără să efectueze o conversie. Remarketingul vă ajută să aduceți acești utilizatori înapoi pe site.

Cunoscut și sub numele de Retargeting, acest instrument complex ne ajută să identificăm utilizatorii care vizitează anumite pagini ale site-ului și să îi targetăm cu un mesaj relevant oriunde aceștia vor naviga pe internet.
ilustratie network
Descoperă soluții Ninja pentru succesul tău!

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată de la experții noștri digitali ninja

Clutch Top Digital Agencies 2019
badge de partener google lung
Clutch Top Web Developer 2019