Agentie Marketing Online 2017-04-13T12:15:07+00:00

Agentie marketing online partenera Google

Suntem o agentie digitala care ajuta afacerile prezente online sa integreze cele mai performante servicii de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display si social media.

Care sunt instrumentele cu care
ITI ADUCEM PROFIT

Digital Ninja este o agentie de marketing online partener Google

Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

Cele mai noi proiecte lansate cu succes

De ce sa alegi un NINJA?

Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in domeniul Marketing Online si dezvoltare de platforme eCommerce. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

De-a lungul timpului am capatat experienta solida in marketing online, strategii de eCommerce, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
Nu suntem doar marketeri care afiseaza produse la intamplare pe internet. Suntem solutia TA dedicata in a dezvolta platforme WEB, eComerce si consultanta de business online!

Cativa din prietenii nostri

Hai sa discutam!

DIGITAL NINJA

Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

  07555 NINJA
  katana@digitalninja.ro

Agentie online Digital Ninja adresa