Agenție Marketing Online

Echipa noastră specializată în Marketing Online lucrează pentru a crește conversiile din site-ul tău, pentru creșterea vizibilității online a brandului tău și pentru a atrage foștii vizitatori cât mai des la tine pe site.

  Hai să ne cunoaștem

  Agenție marketing online parteneră Google

  Suntem o agenție de marketing digital care ajută afacerile prezente online să integreze cele mai performante servicii de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display și social media.

  Care sunt instrumentele cu care
  ÎȚI ADUCEM PROFIT

  Social Media Marketing

  De ceva ani buni deja, Facebook, Instagram și Linkedin sunt unelte de marketing online folosite de mulți, dar stăpânite de câțiva. Publicitatea pe aceste canale este diferită, trebuie să știi cum să „cumperi” atenția potențialilor tăi clienți și trebuie știi cum să îi selectezi pe aceștia.

  Fie că este Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Snapchat sau TikTok, conceptele de marketing online rămân aceleași deși abordările sunt de fiecare dată diferite. Un ninja în social media te poate ajuta să te promovezi în orice rețea de socializare existentă pe internet.

  Promovare prin Google Ads

  Digital NINJA este o agenție certificată Google cu cei mai buni ninja în marketing online gata sa lupte pentru succesul tău. Dieta unui ninja în marketing online este exact Google Ads pe pâine, de două ori pe zi. La cealaltă masă ne înfruptăm dintr-un bufet suedez de idei creative. Află mai multe despre campaniile pe Google.

  Fie că ești la început sau deja ți-ai creat prima campanie de search, vei primi un manager de cont cu experiență în domeniu și o echipă de războinici care se vor ocupa de toate tipurile de campanii pe care Google Ads le poate oferi. Mai mult decât atât, primești rapoarte lunare de performanță și strategii de marketing bazate pe experiență.

  Campanii AdWords Search

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Cele mai noi proiecte lansate cu succes

  De ce să alegi un NINJA?

  Agenția noastră a fost fondată de 2 tineri ambițioși și foarte bine pregătiți în marketing online și dezvoltare de platforme eCommerce. Din îmbinarea celor 2 experiențe și cu ajutorul unei echipe de tineri programatori și specialiști în Web a reieșit o agenție care aduce performanță și rezultate palpabile prietenilor noștri. Google România ne-a menționat că fiind agenția cu cea mai mare creștere din România în Q1 2016 – atât că număr de clienți dar mai ales că valoare a bugetelor administrate! Anii au trecut, iar acum suntem mai înfometați de rezultate că niciodată. Lasă promovarea online pe mâna luptătorilor ninja!

  De-a lungul timpului am căpătat experiență solidă în marketing online, strategii de eCommerce, performanță în SEO și în a ne păstra prietenii fericiți. Ne-ar face mare plăcere să devii și tu prietenul nostru!
  Nu suntem doar marketeri care afișează produse la întâmplare pe internet. Suntem soluția TA dedicată în a dezvoltă platforme WEB, eComerce și consultanță de business online!

  Hai să discutăm!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa