Agenție Marketing Online

Echipa noastră specializată în Marketing Online lucrează pentru a crește conversiile din site-ul tău, pentru creșterea vizibilității online a brandului tău și pentru a atrage foștii vizitatori cât mai des la tine pe site.

  Hai să ne cunoaștem

  Agenție marketing online parteneră Google

  Suntem o agenție de marketing digital care ajută afacerile prezente online să integreze cele mai performante servicii de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display și social media.

  Care sunt instrumentele cu care
  ÎȚI ADUCEM PROFIT

  Digital Ninja este o agenție de marketing online parteneră Google

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Cele mai noi proiecte lansate cu succes

  De ce sa alegi un NINJA?

  Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in domeniul Marketing Online si dezvoltare de platforme eCommerce. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

  De-a lungul timpului am capatat experienta solida in marketing online, strategii de eCommerce, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
  Nu suntem doar marketeri care afiseaza produse la intamplare pe internet. Suntem solutia TA dedicata in a dezvolta platforme WEB, eComerce si consultanta de business online!

  Hai sa discutam!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa