Creare magazin online

Vanzarea de produse sau servicii online devine cel mai accesibil lucru daca lucrezi cu noi. Lucram cu cele mai performante platforme din lume. Designul nostru te scoate in evidenta in fata concurentei si iti aduce vanzari importante.

Te tin serverele?

  Hai să ne cunoaștem

  Creare magazin online

  Stim sa aducem PROFIT!

  Clientii nostri vand deja in toata lumea! Ce mai astepti?

  La DIGITAL NINJA ne tinem de promisiunea data clientului si anume ca solutiile eficiente de eCommerce trebuie sa combine un design spectaculos cu tehnologia de ultima ora oferita si cel mai important – MARKETING ONLINE integrat!

  Sprijinim afacerile online sau retail sa adopte oportunitatile digitale – marketing, campanii newsletter, automatizari, ghiduri de cumparaturi, PR, Social Media si mentinerea legaturii cu clientii tai. In procesul de creare magazin online ne folosim de cele mai noi si performante platforme din lume

  Creare magazin online

  Performanta, Design, Siguranta

  Creare magazin online
  Generam vanzari rapid

  Drumul de la proiectul pe hartie pana la lansarea magazinului online trebuie sa fie scurt.

  Timpul inseamna bani!

  Suntem dedicati in a transforma ideea ta in realitate in cel mai scurt timp. De aceea am perfectionat de-a lungul timpului principalele etape de la design si concept, la lansarea si promovarea magazinului online si pana la PRIMA COMANDA!

  Din acel moment intri in clubul select al celor care au succes in online. Bine ai venit!

  Numar nelimitat de produse

  La DIGITAL NINJA construim magazine online pregatite pentru viitor. Am reusit sa dezvoltam tehnologii de incarcare rapida a site-ului pentru un numar nelimitat de produse. Te asiguri astfel ca vei putea creste business-ului fara sa platesti pentru un alt magazin online optimizat pentru un numar mai mare de produse.

  Am dezvoltat solutii performante de cache si le-am optimizat pentru serverele pe care oferim gazduire. Folosim si solutii CDN ultra-rapide pentru ca tu sa poti introduce in magazinul tau online oricate produse doresti.

  Creare magazin online
  Creare magazin online
  SEO si SEM

  Un magazin fara marketing online de calitate nu rezista!

  Fara modestie afirmam ca avem una din cele mai bune echipe din Romania specializata in optimizarea pentru Google si alte motoare de cautare! Mancam   SEO si SEM pe paine si devenim mai experimentati pe zi ce trece! Te vom sprijini cu directia cea mai potrivita pentru tine atunci cand vom alege strategia de marketing si ne vom asigura ca inca de la lansare, site-ul tau va fi o adevarata masina de atras clienti!

  Rapoarte complete

  Si noua ne plac cifrele si graficele!

  Magazinele construite de noi iti ofera control total al business-ului tau online prin acces la interfete de administrare elegante si usor de folosit. Poti urmari astfel in timp real incasarile, vanzarile, comenzile si starea acestora, expeditiile prin curier si chiar performanta angajatilor care lucreaza pentru magazinul ta online!

  Creare magazin online
  Creare magazin online
  Plati electronice sigure

  Vezi lacatul din bara de sus a browserului tau?

  Inseamna ca la noi pe site esti in siguranta! La fel se vor simti si clientii tai cand vor dori sa plateasca cu cardul. Suntem o agentie premium si in etapele de creare magazin online folosim cele mai avansate solutii de criptare (SSL 256-bit aes) si de asemenea colaboram cu cei mai mari procesatori de plati online pentru ca siguranta datelor este cea mai importanta pentru noi!

  Iti cresti business-ul adoptand cele mai sigure solutii de plata online si castigi timp cu urmarirea online a incasarilor.

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Cele mai noi proiecte lansate cu succes

  Creare magazin online

  De ce sa alegi un NINJA?

  Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in domeniul Marketing Online si creare magazin online. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

  De-a lungul timpului am capatat experienta solida in marketing online, creare magazin online, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
  Nu suntem doar marketeri care afiseaza produse la intamplare pe internet. Suntem solutia TA dedicata in a dezvolta platforme WEB, eComerce si consultanta de business online!

  Hai sa discutam!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa