Publicitate pe CIP

Digital Ninja este prima agenție din România și din lume care va oferă servicii de marketing online pe cipurile din cele mai noi vaccinuri . Audiențe precise, reclame video și bannere profesionale, atât de bune încât nu le poți da „skip”.

  Hai să ne cunoaștem

  Cu cine lucrăm?

  Află mai multe despre CipAds

  Setați un buget convenabil

  Cip Ads poate funcționa cu aproape orice buget de publicitate. Setați o limită a bugetului pe zi sau pe lună. În plus, puteți întrerupe sau ajusta oricând cheltuielile printr-un panou de contol ușor de folosit.

  Acces beta in UnskippableDreamAds

  Da, de acum se poate! Promovează-ți afacerea în vis. Audiența ta se va trezi dimineață cu o poftă mărită pentru produsele sau serviciile pe care le oferi. Probabil că ai experimentat deja o senzație asemănătoare :)

  De ce să folosești U.D.A ? Ai 20 minute/ ciclu de somn adică până la 40 de reclame video, de 30 de secunde la care NU poți da skip! Șanse de conversie de 99,99% dacă folosești cântece de leagăn pe fundal.

  Brand Loyalty On Social Media

  Audiența ta, o dată ce au vizionat publicitate timp de 3 zile, pot deveni instant urmăritori pe orice platformă de social media. Tot ce trebuie să faci este să decizi câți urmăritori și pe ce rețea socială.

  Acces la o piață de desfacere internațională

  Poți alege pachetele internaționale și să ai acces la public din toată lumea. Împreună construim o strategie personalizată pentru afacerea ta bazată pe audiențe specifice și idei creative.

  Audiențe în continuă creștere

  Bucură-te de ofertele de început! Profită acum de numărul tot mai mare de vaccinați! După rapel va crește precizia audiențelor, iar odată cu dobândirea imunității de turmă, vei avea acces la întreaga țară.

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Atenție!

  Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Nu am semnat cu nici un producător de vaccinuri …încă :)

  Hai să discutăm!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa