Gourmet Gift – creator de trenduri – Inovație pentru România

În exclusivitate în România, GourmetGift revoluționează ideea de ambalaj.

Acum ambalajele ieftine dispar iar în locul acestora apar produsele Home&DECO. Coșuri din piele ecologică, tăvițe din material textil și alte zeci de idei pentru decorarea biroului și a casei. În anul 2018, împreună cu echipa Digital Ninja, Gourmetgift.ro a dezvoltat site-ul pentrucadouri.ro, o platformă online ce continue decorațiuni și ambalaje pentru cadouri, ce se adresează atât persoanelor fizice care doresc să își confecționeze singure cadourile cât și societăților comerciale ce au în strategia de marketing utilizarea ambalajelor și decorațiunilor profesionale.

Cu o experiență de nouă ani pe piața cadourilor de afaceri din România, Echipa GourmetGift a inventat și introdus în anul 2011, pentru prima dată în România, o categorie distinctă, denumită Coșuri Cadou Tradiționale. Ideea de la care au plecat cei de la GourmetGift a fost aceea de a promova în rândul companiilor multinaționale prezente în România și produsele românești. Conștienți de faptul că micii producători autohtoni nu au forța și experiența necesară în a-și promova la nivel național, produsele, echipa GourmetGift a introdus sezon de sezon și an de an, produse fabricate în România. În scurt timp, și celelalte site-uri de cadouri au introdus categoria de coșuri cadou tradiționale, continuând astfel trendul început de GourmetGift.

Excelență și Inovație

Floriana TIRON, Creator al GourmetGift

Iubesc Italia și ideea de afacere de familie pe care o au în ADN, italienii. În spatele antreprenoriatului, în primul rând sunt mămica. Am doi copii care știu că an de an, ne asumam rolul de ajutor al lui Moșului. Deși sunt încă mici, cei doi pitici ai noștri, așteaptă cu nerăbdare să se implice în toate activitățile aferente acestui business.

Forma perfectă, sfera, globul . Ideea de ambalaj cadou în formă de glob, s-a născut în anul 2017. A venit din dorința de a inova și oferi piticilor noștri și implicit copiilor angajaților și o altă versiune de cadou ce poate fi foarte ușor ascunsă în sac, ajutându-I atât pe Moș Crăciun cât și pe Moș Nicolae.

Continuăm tradiția

Zeci de mii de globuri cu dulciuri au adus zeci de mii de zâmbete în 2017 atât prin site-ul gourmetgift.ro cat și prin intermediul echipei Metro România. Și pentru Crăciunul 2018, globulețele cu dulciuri sunt deja pregătite să îndulcească copilașii. Și alți concurenți au ales să ne valideze ideeea de glob cadou ☺, întrucând în oferta acest nou produs.”

Echipa de management GourmetGift înțelege și abordează cu profesionalism piața cadourilor de afaceri, bazându-se pe o experiență de peste 15 ani în companii multinaționale, în domeniul vânzărilor strategice, comunicării și marketingului.

Suntem atenți la așteptările clienților noștri. De aceea în componența catalogului de Crăciun GourmetGift, veți regăsi coșuri cadou care răspund următoarelor criterii de selecție: cele mai bune prețuri din România, cea mai mare selecție de produse gourmeț, cea mai variată gama de produse tradiționale românești, cadouri pentru copii, coșuri cadou cu produse premium.

Livrăm întotdeauna la timp, în orice localitate din România.

 

Cadouri premium – ambalaje premium – Home&Deco

Pentru că ne asumam rolul de inovatori în domeniul cadourilor, Colecția de coșuri cadou pentru Crăciun din anul 2018, aduce în exclusivitate în România, ideea de ambalaje la un nivel de calitate superior. Astfel ambalajele care însoțesc cadourile premium, sunt menite să completeze aceste produse. Deseori, ideea de ambalaj folosită de producătorii de cadouri, este să folosească cel mai ieftin ambalaj, făcând rabat de la calitate. De altfel nici clienții nu pun deloc preț pe ideea de ambalaj, fie el coș, tavița, cutie, acestea fiind de cele mai multe ori aruncate.