Agentie SEO

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate din Google, Facebook, Yahoo , nu existi! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri. La DIGITAL NINJA stim exact ce trebuie sa faci pentru a aparea in primele rezultate pentru cautari relevante afacerii tale cu servicii SEO de exceptie.

  Hai să ne cunoaștem

  Agentie SEO partenera Google

  Suntem o agentie SEO care ajuta afacerile prezente online sa integreze cele mai performante servicii de SEO prin intermediul celor mai avansate tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare

  Vrei ca business-ul tau sa fie PRIMUL?

  Daca nu esti pe prima pagina in Google, oare cum te poate gasi cineva?

  Agentie SEO partenera Google

  Pentru a fi profitabil in on-line, trebuie sa iti rafinezi si sa optimizezi constant strategia de SEO, usurinta in care vizitatorii iti naviga pe site si cat de bine inteleg continutul acestuia.Servicii SEO oferite de e echipa NINJA in SEO ce iti vor propulsa site-ul pe primele pozitii in motoarele de cautare pentru cautari relevante afacerii tale. Echipa noastra stie care sunt cuvintele cheie care genereaza conversii si va ajuta sa va optimizati SEO website-ul în jurul acestor expresii ce aduc vanzari

  Agentie SEO
  Agentie SEO
  Optimizari SEO ca la carte

  Un site cu continut relevant de text si grafica reprezinta cheia succesului pentru a aduce trafic relevant din motoarele de cautare. Acesta este scopul final pentru care muncim zi de zi la succesul site-ului tau !

  Motoarele de cautare devin din ce in ce mai exigente schimband frecvent algoritmii de indexare. Spre exemplu Google are peste 80 de criterii de care tine cont atunci cand calculeaza pozitia in rezultatul cautarilor. Daca nu iti vei optimiza continutul, o va face cu siguranta concurenta inaintea ta. Sigur vrei asta?

  Rezultate deosebite in servicii SEO

  La DIGITAL NINJA suntem dependenti de cifre si statistici. Ele ne ajuta sa luam cele mai bune decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor. Din acest motiv agentia noastra de marketing online are in componenta numai oameni certificati certificati de Google.

  Optimizarea SEO reprezinta un proces continuu si de aceea, cineva trebuie sa vegheze la performanta ta organica.

  Agentie SEO
  Agentie SEO
  Iubim site-urile optimizate SEO

  Peste 60% din internet se vede de pe ecranul unui telefon. Google premiaza cu primele pozitii doar site-urile optimizate pentru mobil. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente in motoarele de cautare adaptand site-ul tau atat pentru desktop cat si pentru dispozitive mobile.

  SEO = Profit

  Stim ca nu vrei batai de cap cu online-ul! Lasa in grija noastra tehnicile de optimizare SEO si ai un NINJA aproape de tine in lupta cu concurenta. Stim exact cum sa atacam Bounce Rate-ul, CTR, CRO, PageSpeed si multi alti indicatori cu care n-ai vrea sa ai de a face!

  Sprijinim afacerile online sau retail sa adopte oportunitatile digitale de marketing, campanii email, sa-si automatizeze procesele, sa-si optimizeze experienta de cumparare, sa faca PR viral , sa fie prezenti in Social Media si sa-si tina clientii aproape!

  Agentie SEO

  Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

  Ce zic clientii nostri?

  Digital Ninja a desfasurat o campanie SEO excelenta pentru noi. Ca fotografi profesionisti de nunta, suntem intr-un domeniu extrem de competitiv iar concurenta este probabil mult mai acerba decat in alte zone de business. Am inteles mereu dificultatea cerintelor dar asteptarile au fost cu mult depasite. Vizibilitatea noastra a cerescut enorm, dincolo de asteptarile initiale. Am fost extrem de multumiti constatand faptul ca pozitia obtinuta pe Google ne-a adus rapid contracte noi ca fotograf nunta constanta. In cazul in care ai decis ca prezenta in rezultatele organice Google este o prioritate pentru afacerea ta, nu cred ca exista alte servicii mai complete de care poti beneficia.

  Andrei Ganera, teoriazambetului.ro

  Am descoperit cu surprindere ca Digital Ninja lupta pana la ‘moarte’ cu rata de conversie. Am gasit o agentie AdWords devenita partener de incredere careia i-am incredintat dezvoltarea, optimizarea si promovarea site-ului permitandu-ne astfel sa ne concentram mai eficient pe partea operationala. Servicile lor au fost mereu peste asteptari iar atitudinea lor proactiva ne-au confirmat competentele lor. Continuam sa inregistram cresteri lunare vizibile ale ratei de conversie si ale numarului de clienti care apeleaza la serviciile noastre.

  Andrei Ojog, cars4rent.ro

  Cele mai noi proiecte lansate cu succes

  De ce sa alegi un NINJA?

  Agentie SEO fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in servicii SEO si dezvoltare de platforme eCommerce. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie SEO care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia SEO cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2017 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate.

  De-a lungul timpului am capatat experienta solida in marketing online, strategii de eCommerce, performanta in servicii SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
  Nu suntem doar marketeri care afiseaza produse la intamplare pe internet. Suntem solutia TA dedicata in a dezvolta platforme WEB, SEO si consultanta de business online!

  Hai sa discutam!

  DIGITAL NINJA

  Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

    07555 NINJA
    katana@digitalninja.ro

  Agentie online Digital Ninja adresa