Agentie SEO 2017-04-14T11:43:41+00:00

Agentie SEO partenera Google

Suntem o agentie SEO care ajuta afacerile prezente online sa integreze cele mai performante servicii de SEO prin intermediul celor mai avansate tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare

E timpul sa fii PRIMUL

Daca nu esti pe prima pagina in Google, oare cum te poate gasi cineva?

Pentru a face afaceri in mod eficient on-line, trebuie sa iti rafinezi si sa optimizezi constant strategia de SEO, usurinta in navigare pe site si continutul acestuia.Tehnicile noastre de SEO iti vor propulsa site-ul pe primele pozitii in motoarele de cautare pentru cuvinte cheie relevante afacerii tale. Echipa noastra va evalua care sunt cuvintele cheie care genereaza conversii si va ajuta sa va optimizati website-ul în jurul acestor expresii ce aduc vanzari

Agentie SEO
Agentie SEO
Optimizam continutul

Un site cu continut relevant de text si grafica reprezinta cheia succesului pentru a aduce trafic relevant din motoarele de cautare. Acesta este scopul final pentru care muncim zi de zi la succesul site-ului tau !

Motoarele de cautare devin din ce in ce mai exigente schimband frecvent algoritmii de indexare. Spre exemplu Google are peste 80 de criterii de care tine cont atunci cand calculeaza pozitia in rezultatul cautarilor. Daca nu iti vei optimiza continutul, o va face cu siguranta concurenta inaintea ta. Sigur vrei asta?

Masuram si monitorizam tot

La DIGITAL NINJA suntem dependenti de cifre si statistici. Ele ne ajuta sa luam cele mai bune decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor. Din acest motiv agentia noastra de marketing online are in componenta numai oameni certificati certificati de Google.

Optimizarea SEO reprezinta un proces continuu si de aceea, cineva trebuie sa vegheze la performanta ta organica.

Agentie SEO
Agentie SEO
Google iubeste site-urile mobile

Peste 60% din internet se vede de pe ecranul unui telefon. Google premiaza cu primele pozitii doar site-urile optimizate pentru mobil. Experienta noastra si programatorii certificati in webdesign responsiv iti vor livra rezultate excelente in motoarele de cautare adaptand site-ul tau atat pentru desktop cat si pentru dispozitive mobile.

Te aducem in TOP

Stim ca nu vrei batai de cap cu online-ul! Lasa in grija noastra tehnicile de optimizare SEO si ai un NINJA aproape de tine in lupta cu concurenta. Stim exact cum sa atacam Bounce Rate-ul, CTR, CRO, PageSpeed si multi alti indicatori cu care n-ai vrea sa ai de a face!

Sprijinim afacerile online sau retail sa adopte oportunitatile digitale de marketing, campanii email, sa-si automatizeze procesele, sa-si optimizeze experienta de cumparare, sa faca PR viral , sa fie prezenti in Social Media si sa-si tina clientii aproape!

Agentie SEO

Obtine acum rezultate in online!Cere o oferta

Cele mai noi proiecte lansate cu succes

De ce sa alegi un NINJA?

Agentia noastra a fost fondata de 2 tineri ambitiosi si foarte bine pregatiti in domeniul Marketing Online si dezvoltare de platforme eCommerce. Din imbinarea celor 2 experiente si cu ajutorul unei echipe de tineri programatori si specialisti in Web a reiesit o agentie care aduce performanta si rezultate palpabile prietenilor nostri. Google Romania ne-a mentionat ca fiind agentia cu cea mai mare crestere din Romania in Q1 2016 – atat ca numar de clienti dar mai ales ca valoare a bugetelor administrate!

De-a lungul timpului am capatat experienta solida in marketing online, strategii de eCommerce, performanta in SEO si in a ne pastra prietenii fericiti. Ne-ar face mare placere sa devii si tu prietenul nostru!
Nu suntem doar marketeri care afiseaza produse la intamplare pe internet. Suntem solutia TA dedicata in a dezvolta platforme WEB, eComerce si consultanta de business online!

Cativa din prietenii nostri

Hai sa discutam!

DIGITAL NINJA

Delfinului 22, Constanta, Romania, 900389

  07555 NINJA
  katana@digitalninja.ro

Agentie online Digital Ninja adresa